Галерия

Тези, които ме познават, знаят най-голямата ми страст, и всъщност това, това което съм избрала за свой живот, а именно рисуването. Обикнах рисуването от момента, в който се научих да държа четка и молив,а започнах да се занимавам на крехката възраст от 8 години, което е около втори клас.Развитието си в тази насока дължа на родителите ми, които не са ме спирали в желанието ми да рисувам и винаги са ме подкрепяли и подпомагали.Втория човек, който на практика беше мой ментор в рисуването и на когото дължа огромни благодарности за поставянето на основите в тази насока е скулптурът Атанас Карадечев, при когото започнах първите си уроци.Той е човекът, който разкри за мен тайнствата на това така сладко занимание, и го превъна в мой начин на живот.Той е и човекът, които ми даде наставления, и реално погледнато аз нямаше да съм това, което съм сега, ако не беше  неговото влияние върху мен.Благодарение на същия човек, избрах да уча след седми клас в Национална гимназия за сценични и екранни изкуства, къде самият той е преподавател. Благодарна съм, че живота ме срещна с преподаватели и ученици в това училище,  които оставиха траен белег в живота ми и срещите ми с тях оформяха моята личност в най-важната възраст за детето – тийнеджърските години.С днешна дата аз съм студентка вече втори курс във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“ със специалност „Пространствен дизайн“ и продължавам да се занимавам с изкуство.

Снимките тук са на мои творби,по-стари и по-новички.При всяко нарисувано или изработено нещо в последствие,ще добавям нова снимка :).

Advertisements

2 Коментари

11 11 2009
silviq

az znam golqmata ti strast i ti se vazhi6tavam mnogo iskam nqkoga da me narisuva6 i men i razbirase da mi dade6 kartinata:)

28 08 2010
Ваня Колева

Всяка една картина е уникална само по себе си!
Браво за постижението ти, браво за вдъхновението, за желанието .. Браво, че не си се отказала и за късмета, които си имала да се занимаваш с това!
Аз също съм върл фен на изкуството, но нямах този късмет да го изучавам от малка, за което съжалявам и макар все още да не е късно, дано и аз имам някой ден този късмет да нарисувам нещо толкова прекрасно ..
Поздрави, Ваня !!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: